Postet nga: strehimoret

Fushata për mbledhjen e fondeve për strehimoren e dhunës në familje në Ditën e Shën Valentinit

Një fushatë për mbledhjen e fondeve është organizuar në prag të Ditës së Shën Valentinit, si përgjigje për mungesën e fondeve për strehimoret ...

OSBE: 13 gra vdiqën vitin e kaluar në Kosovë nga dhuna në familje

13 vdekje të grave kanë ndodhur nga mbi 1 mijë raste të dhunës në familje gjatë periudhës janar-shtator 2018 në Kosovë.

OSBE, publikon raportin mbi gjendjen e strehimoreve të viktimave të dhunës në familje

Misioni i OSBE-së do të publikojë sot raportin mbi gjendjen e strehimoreve për viktimat e dhunës në familje në Kosovë.

Rrëfimi i viktimës së dhunës në familje

“Nëse nuk më mban strehimorja unë do të bëjë vetëvrasje”, janë fjalët e njërës nga viktimat e dhunës në familje në vendin tonë.

Viktimat e dhunës rrezikojnë të mbeten në rrugë, strehimoret s`kanë para

Strehimoret e viktimave të dhunës me vështirësi në financim dhe me rrezik për mbyllje

Ministri Nuk e Di Kur Hapen Strehimoret për Viktimat e Dhunës

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, ka thënë se nuk e di se kur do ta marrin buxhetin strehimoret ku strehohen viktimat e dhunë...

Strehimoret për Viktimat e Dhunës Ende në Pritje të Buxhetit

Shumë nga strehimoret për gratë dhe fëmijët që janë viktima të dhunës në familje vazhdojnë të jenë të mbyllura në pritje të buxhetit.

Vetëm në Gjakovë Punon Strehimorja e Viktimave të Dhunës

Dy drejtore të qendrave që ofrojnë strehim për viktimat e dhunës në familje nuk e dinë se ku ndodhen të strehuarat, pasi thuajse të gjitha strehimoret u mbyllë...