Postet nga: Strehimi

Rama: Apartamentet stok do i marrim vetëm me çmim të ulët ose fare

 

Kampi gjerman në Prizren mbushet plot, deri tash të pranuar mbi 500 persona

Kampi Gjerman në Prizren ka përmbushur kapacitet e tij sa i përket strehimit të të prekurve nga tërmeti shkatërrimtar në Shqipëri,

40 persona të ardhur nga Shqipëria në Gjakovë akomodohen në kampin gjerman në Prizrenit

40 persona të ardhur nga Shqipëria në Stacionin e Autobusëve në Gjakovës do të sistemohen në kampin gjerman në Prizren.

Pamje - Familjet a para të prekura nga tërmeti në Shqipëri arrijnë në Pejë

Familjet e para nga Shqipëria të prekura nga tërmeti kanë arritur në Pejë. Numër I madh I kosovarëve kanë shprehur gatishmërinë për të strehuar ...

Thirrje për adresim të nevojave për strehim të 7 familjeve në Istog

Organizata nga Peja "Syri i Vizionit" ka njoftuar në lidhje me gjendjen e rëndë të banimit të shtatë familjeve, të cilat kanë gjetur strehim në godinën e ish-burgut ...

Prezantohet raporti dhe dokumentari 'Të moshuarit në Kosovë'

Iniciativa Kosovare për Stabilitet (IKS), sot bënë prezantimin e raportit dhe shfaqjes së dokumentarit “Të moshuarit në Kosovë", në Kinemanë ABC në Prishtinë.

Dawes: Refugjatët Kosovarë të ’99-ës Dhuratë për Britaninë

Në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në një ekspozitë organizata “Manchester Aid to Kosovo” (MaK)solli rrëfimet dhe fotografitë ë 30 refugjatëve kosovarë që gjatë dhe pas luftë...

Serbia Ndërton 235 Apartamente për Refugjatët e Luftës

Ministri i Jashtëm i Serbisë Ivica Daçiq tha të premten në Beograd pas vendosjes së gurit të parë të themelit për ndërtimin e apartamenteve që pas ...