Postet nga: Spitali i Gjakovës

I amputohet shuplaka e dorës, detaje nga mjeku kujdestar për të lënduarin nga mjeti shpërthyes në Gjakovë

Personi që u lëndua rëndë si pasojë e kontaktit me mjet shpërthyes në Gjakovë fillimisht është trajtuar në Spitalin e Përgjithshëm të Gjakovës “Isa ...

Hilmi Shala zgjidhet drejtor i Spitalit të Gjakovës

Hilmi Shala është zgjedhur drejtor i Spitalit të Përgjithshëm të Gjakovës, "Isa Grezda" përmes konkursit të hapur nga Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovë...

Gjashtë kandidatë plotësojnë kriteret për drejtorë të spitaleve në Ferizaj dhe Gjakovë

Gjashtë kandidatë kanë plotësuar kriteret për pozitën e drejtorëve në spitalet në Ferizaj dhe Gjakovë.

Vdekja e 4-vjeçares - Inspektorati Shëndetësor bëri inspektim në Spitalin e Gjakovës

Inspektorati Shëndetësor ka bërë inspektim në Spitalin e Gjakovës lidhur me rastin e vdekjes së 4-vjeçares.

Vdekja e e 4-vjeçares, deklarohet ShSKUK-ja

Shërbimi Spitalor Klinik e Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka reaguar lidhur rastin e vdekjes së 4-vjeçares në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës duke treguar pë...

Vdekja e 4-vjeçares nga Gjakova në QKUK, reagojnë Shoqata e Pacientëve dhe Spitali i Gjakovës

Shoqata për të Drejtat e Pacientëve në Kosovë (PRAK) ka kërkuar hetimin e rastit të vdekjes së një 4-vjeçareje nga Gjakova në QKUK, më 19.02.2024.

Gjakovë, foshnja tre-muajshe dërgohet pa shenja jete në spital

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se nga Spitali i Gjakovës janë informuar se një foshnje tre-muajshe është dërguar aty pa shenja jete.

Auditori i SHSKUK-së gjen mal shkeljesh të stafit të Spitalit të Gjakovës

Në Spitalin e Gjakovës mjekët e infermierët kanë mbajtur kujdestari dhe gatishmëri në të njëjtën kohë dhe janë paguar për të dyja..., nuk ...