Postet nga: spitali i ferizajt

Pjesa e jashtme e klimës vendoset brenda objektit të Spitalit në Ferizaj - VIDEO

Një pamje e pazakontë është raportuar nga Spitali i Ferizajt. Pajisja e klimatizimit, e cila vendoset jashtë objekteve, është parë e vendosur brenda hapësirës së spitalit në një...

Kandidatët s'e kaluan testin me shkrim, anulohet konkursi për drejtor të Spitalit të Ferizajt

Asnjëri prej 2 kandidatëve që kanë hyrë në test me shkrim për t’u bërë drejtor i Spitalit të Ferizajt, Ragip Bytyqi dhe Gzim Shala nuk e ...

I mituri që u plagos dje në Ferizaj u lirua nga spitali

15-vjeçari që është plagosur dje në dorë, më 12.04.2024 në Ferizaj është liruar nga spitali, pasi që gjendja e tij është stabile.

Vrasja në Ferizaj, është plagosur edhe vëllai i mitur i viktimës

Vëllai i gruas që u vra në Ferizaj i lindur në vitin 2009 është plagosur në dorë dhe është jashtë rrezikut për jetën.

Gjashtë kandidatë plotësojnë kriteret për drejtorë të spitaleve në Ferizaj dhe Gjakovë

Gjashtë kandidatë kanë plotësuar kriteret për pozitën e drejtorëve në spitalet në Ferizaj dhe Gjakovë.

Emërohet u.d. drejtori i Spitalit të Ferizajt

Fikret Arifi është emëruar ushtrues detyre i Drejtorit në Spitalin e Ferizajt, pas më shumë se 5 javësh nga dorëheqja e udhëheqësit paraprak.

Jep dorëheqje u.d. drejtori i Spitalit të Ferizajt

Ushtruesi i detyrës së drejtorit të Spitalit të Ferizajt, Selajdin Sallahu ka dhënë dorëheqje nga pozita e tij.

Ferizaj, për shkak të prishjes së një pajisjeje u shtyhet operimi disa pacientëve

Pajisja për sterilizimin e instrumenteve të operimeve në Spitalin e Përgjithshëm të Ferizajt tash e disa ditë është jashtë funksionit.