Postet nga: spitalet

Festë e zymtë, 486 pacientë me COVID-19 ndërrimin e moteve e presin në spital

Edhe pak orë na ndajnë nga viti 2021.

313 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në spitalet e Kosovës

313 pacientë me COVID-19 janë duke u trajtuar në Shërbimin Spitalor Universitar të Kosovës.

303 pacientë me COVID-19 të shtrirë në spitalet e Kosovës

303 persona pozitivë me COVID-19 janë duke u trajtuar në QKUK dhe Spitalet e Përgjithshme Regjionale.

Spitalet pritet t’i kthehen punës si para pandemisë

Të gjithë shërbimet shëndetësore që janë kryer para se të shpallet pandemia e COVID-19 do të kthehen përsëri në Qendrën Klinike Universitare të Kosovë...

QKUK me 768 mjekë specialist

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, edhe pse ende nuk ka spital të përgjithshëm, posedon Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

Mungojnë anesteziologët në spitale publike

Qendra Klinike Universitare e Kosovës si dhe të gjitha spitalet rajonale po përballen me mungesë të anesteziologëve. Krahas mungesës, institucionet publike shëndetësore po ballafaqohen ...

Rehabilitimi jashtë spitalit, me shpenzime vetjake

Ermal Haziri, një i ri nga Fushë Kosova, ditë më parë, i shqetësuar vraponte nëpër korridoret e Neurokirurgjisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës. Ai ...

ShKSUK  e sheh si sukses vitin 2018

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka prezantuar rezultatet e punës gjatë vitit 2018.