Postet nga: spitalet rajonale

ShSKUK: Kemi rënie të numrit të spitalizuarve të pacientëve me COVID-19

Shërbimi Spitalor Klinik Univeritar i Kosovës ka njoftuar se ka një rënie të ndjeshme të pacientëve me COVID-19 që po marrin trajtim spitalor.

Sfidat e spitaleve rajonale për të ofruar shërbimin e CT-së për pacientë

Shtatë spitalet rajonale në vend janë duke u ballafaquar me sfida të ndryshme për të ofruar shërbimin e CT-së për pacientët të cilët kanë nevojë ...

Mbi 1100 pacientë me COVID-19 të shtrirë në spitalet e Kosovës

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar (SHSKUK) tha më 29 gusht se në spitalet dhe klinikat ku trajtohen pacientët me koronavirus janë të shtrirë 1,237 pacientë, ku 1,139 prej tyre janë të ...

Konkursi i MSh-së për staf mbështetës nuk i përmbushë nevojat e plota të Spitaleve Rajonale në luftën kundër COVID-19

Ministria e Shëndetësisë ka hapur konkurs për angazhimin e përkohshëm të profesionistëve shëndetësorë dhe stafit mbështetës gjatë pandemisë COVID-19. Me ...

Të gjitha shërbimet shëndetësore janë rikthyer në klinikat e QKUK-së dhe Spitaleve Rajonale

Pandemia SARS-CoV-2 ka detyruar të ndalohen shumë shërbime shëndetësor si në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës ashtu edhe në Spitalet Rajonale në vend.

Vazhdon të bie numri i të hospitalizuarve me Covid-19

Vazhdon trendi i rënies së numrit të pacientëve që po kërkojnë spitalizim në kuadër të klinikave COVID në QKUK dhe spitalet e përgjithshme.

Spitalet Rajonale Funksionojnë në Kushte të Vështira

Spitalet rajonale në gjithë Kosovën ballafaqohen me mungesa të mëdha, si të stafit të mjekëve, po ashtu edhe të infermierëve, por edhe me mungesë barnash e ...