Postet nga: Spitale

OBSh ka verifikuar 18 sulme në objektet shëndetësore në Ukrainë

Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSh) deri tani ka verifikuar 18 sulme në objektet e kujdesit shëndetësor në Ukrainë, tha të mërkurën Drejtori i Pë...

7 fëmijë dolën me COVID-19 brenda 24 orëve të fundit

Shtatë fëmijë të moshës 0-9 vjeç dolën me Covid-19 brenda 24 orëve të fundit në Kosovë. Sipas ministrisë, katër vajza dhe tre djem dolën pozitivë ...

1,220 pacientë me COVID-19 në spitalet e Kosovës

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (SHSKUK) ka njoftuar se janë 1,220 pacientë me COVID-19 të shtrirë nëpër klinikat dhe spitalet e përgjithshme.

Në mesin e viktimave të sotme nga COVID-19 është edhe një i ri nën 30 vjeç

Gjatë 24 orëve të fundit, Kosova ka regjistruar edhe tetë raste të vdekjes me COVID-19.

Në institucionet publike shëndetëosre ka mungesë të insulinës

Ka rreth dy muaj që në institucionet publike shëndetësore mungon insulina. Pacientët thonë se po i blejnë vetë këto ilaçe, ndonëse të njëjtat ...

452 pacientë me Covid-19, shumica në oskigjeno-terapi

Bazuar në raportet e datës 4 maj 2021 nga të gjitha njësitë që trajtojnë pacientë në COVID në kuadër të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës, ...

Policia lut qytetarët mos të shqetësohen nga kërcënimet e raportuara nëpër spitalet e Kosovës

Gjatë kësaj jave është raportuar se persona të caktuar po kërcënojnë stafin shëndetësor në spitalet e Kosovës dhe si pasojë e kësaj qytetarë...

912 persona të hospitalizuar për COVID19, prej tyre 736 në oksigjeno-terapi

Në klinikat COVID të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe në spitalet e përgjithshme, të cilat trajtojnë pacientë me COVID, sipas raportit të punës për 3 ...