Postet nga: sonja biserko

Zhvillimet në veriun e Kosovës në sytë e analistes serbe nga Beogradi, Sonja Biserko - VIDEO

Analistja serbe Sonja Biserko ka vlerësuar se situata në veri të Kosovës është krijuar nga Beogradi për t`i ikur një marrëveshjeje serioze me Kosovën, ...

Asociacioni apo normalizimi, analistja serbe Biserko flet për versionet

Analistja serbe, Sonja Biserko, ka thënë se normalizimi i marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë do të ishte hapi i parë e pastaj do të vinte Asociacioni.

Biserko: Nuk do të ishte veprim i mençur që Serbia ta refuzojë planin franko-gjerman

Analistja serbe, Sonja Biserko, ka thënë se presidenti serb, Aleksandar Vuçiq, ende nuk ka dhënë ndonjë deklarim nëse do ta pranojë planin franko-gjerman.

Biserko: Serbia përdori situatën ne veri për t'i ikur marrëveshjes serioze me Kosovën

Sonja Biserko, analiste nga Serbia, në një intervistë për emisionin ‘Kallxo Përnime’  ka thënë se largimi i serbëve nga institucionet e Kosovës është imponim nga ...

Kurti pret në takim presidenten e Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në Serbi

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, ka pritur në takim presidenten e Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut në Serbi, Sonja Biserko.

Biserko: Diçka po ndodh. Ka shumë lëvizje pas perdeve, vizita e Merkelit është tregues

Kryetarja e Komitetit të Helsinkit në Serbi, Sonja Biserko, thotë se Serbia po reflekton ambiciet imperiale disa dekadëshe për tu bërë lidere rajonal.

Sonja Biserko: E paimagjinueshme që Shqipëria përkrahu idenë e ndarjes

Në një telekonferencë të organizuar nga Programi për Ndërtim të Paqes dhe të Drejta të Njeriut në Universitetin Columbia dhe Qendra për Siguri në Evropën Juglindore, ...

Serbët akuzohen për ‘kërcënim të paqes’ në Mal të Zi dhe rajon

Dhjetëra zyrtarë dhe ish-zyrtarë të mirënjohur, akademikë dhe figura të kulturës në Ballkan, i janë bashkuar një peticioni online, duke paralajmëruar për “kërcënim ...