Postet nga: sokol haliti

Ministria e Mjedisit shpërblen Komunën e Vitisë me 100 mijë euro

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor, Fatmir Matoshi, në një takim që ka pasur me kryetarin e Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, ka nënshkruar një memorandum bashkë...

Pasuria e Sokol Halitit, i rizgjedhuri në krye të LDK-së në Viti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti, është rizgjedhur edhe për një mandat në krye të LDK-së në këtë komunë.

I pari i Vitisë me 32 mijë euro kesh

Sokol Haliti, kryetar i Komunës së Vitiës në Agjencinë Kundër Korrupsion ka deklaruar se ka pasuri në vlerë 269 mijë e 177 euro.

Vitia zhvendos drurin e mbjellur nga PDK-ja, thonë se ishte pa plan

Një dru i mbjellur në njërin nga sheshet e Vitisë është zhvendosur nga komuna, duke sjellur kështu akuza për luftë politike nga opozita atje.

Dy fshatra të Vitisë bëhen me ndriçim publik

Kryetari i komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka përuruar ndriçimet publike në fshatrat Gërmovë dhe Sadovinë të Jerlive.

Nxënësve të Pozheranit u premtohet shkolla e re për shtator të vitit 2019

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka kërkuar që objekti i ri i shkollës fillore "Halil Alidemaj" në Pozheran të jetë e gatshme në shtator të ...

Vitia përfiton mbi 72 mijë euro nga MAPL për projekte infrastrukturore

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka nënshkruar një marrëveshje mirëkuptimi për bashkëfinancimin e projektit “Ndërtimi i trotuareve, ndriçimit dhe hapë...

Vitia shpall 'Qytetare Nderi' ish-eurodeputeten Doris Pack

Ish-deputetja e Parlamentit Europian, Doris Pack, është shpallur "Qytetare Nderi" nga komuna e Vitisë.