Postet nga: snapchat

Snapchat së shpejti do ta prezantojë abonimin për opsione shtesë

Lajmi i mirë për të gjithë përdoruesit e rrjetit popullor është se abonimet nuk do të kërkohen - Snapchat do të përdoret ende si më parë, ...

Facebook i prin listës. Cilat janë rrjetet tjera sociale me të popullarizuara në botë?

Me kalimin e kohës, ato kanë depërtuar nën lëkurën tonë dhe janë bërë pjesë e pashmangshme e përditshmërisë. Rrjetet sociale sot janë ...

Snapchat ofron çmime në para për t’i përfunduar sfidat në lojëra  

Një nga arsyet e rritjes meteorike të TikTok ishin njerëzit që kryenin sfida në tema të ndryshme. Tani, Snapchat dëshiron të përsërisë një sukses të tillë ...

Rritja më e madhe që nga viti 2017: Çfarë fshihet pas rritjes së Snapchat në pandemi

Në vitin 2021, Snapchat regjistroi një rritje të madhe interesimi 293 milionë përdorues të përditshëm.

Edhe Snapchat ia bllokon llogarinë e Trumpit

Presidentit të ShBA-ve, Donald Trump i është ndaluar llogaria nga Snapchat, sipas një deklarate nga platforma, raporton CNN.

Një grua bie nga dritarja e makinës në autostradë derisa po xhironte një video në Snapchat

Një grua ra nga një makinë në një autostradë të ngarkuar me trafik derisa po rrinte jashtë dritares së pasagjerit për të filmuar një video në Snapchat, ka thë...