Postet nga: Slavko Çuruvija

Serbia dënon oficerët e sigurimit shtetëror për vrasjen e gazetarit

Një gjykatë në Beograd dënoi katër ish-oficer të sigurimit shtetëror serb për vrasjen e gazetarit Slavko Curuvija në vitin 1999, një kritik i hapur i regjimit të ...

Armik i shtetit - Si u vu në shënjestër një gazetar serb

Ndërsa një gjykatë jep vendimin e saj për vrasësit e dyshuar të redaktorit serb Slavko Curuvija në vitin 1999, disa nga aleatët e tij më të ngushtë ...

Kolegët e gazetarit serb të vrarë përshëndesin vendimin për fajësi

Gazetarë serbë dhe ish-kolegë të redaktorit Slavko Curuvija përshëndetën vendimin për dënimin e ish-zyrtarëve të sigurimit të shtetit për vrasjen e tij, por ...

Vrasja e gazetarit, një shekull burg për ish-oficerët e sigurimit serb

Një gjykatë e Beogradit dënoi katër ish-oficerë të sigurimit të shtetit serb për vrasjen e gazetarit Slavko Çuruvija, një kritik i ashpër i regjimit të Sllobodan ...

Të pandehurit për vrasjen e gazetarit Slavko Çuruvija mohojnë provën inkriminuese

Ish-zyrtarët e sigurimit serb të shtetit të akuzuar për vrasjen në vitin 1999 të gazetarit opozitar Slavko Çuruvija refuzuan provën që dyshohet se i vendos ata në skenë...

Sigurimi i Shtetit ‘u Përdor për Vrasjen e Gazetarit’

Goran Petroviq, ish-kreu i Agjencisë serbe të Sigurimit të Shtetit, tha në Gjykatën Speciale të Beogradit se një ekip mbikëqyrës i Sigurimit të Shtetit nuk shkeli ligjin ...

Sigurimi Serb ‘Shkatërroi Dokumentet’ mbi Vrasjen e Gazetarit

Ish-zyrtari i Sigurimit të Shtetit, Zoran Stijoviq tha në Gjykatën Speciale të Beogradit se ai beson se letrat në lidhje me vrasjen e Çuruvijës në prill të vitit 1999 ...

Lideri i Bandës “Pranoi Vrasjen e Gazetarit Serb”

Suvajxhiq, i cili është një dëshmitar i mbrojtur pasi dëshmoi kundër ish-kolegëve të tij të bandës kriminale Zemun, tha në gjykatë në Beograd se Mile ...