Postet nga: skifter beqiraj

Supremja i vërteton fajësinë të akuzuarit për grabitje të 200 mijë eurove në Pejë

Përveç Gjykatës Themelore në Pejë dhe asaj të Apelit, edhe Gjykata Supreme e ka vërtetuar akuzën që ngarkonte Skifter Beqirajn për grabitje të mbi 200 mijë ...

Apeli ia ashpërson dënimin Skifter Beqirajt për grabitjen e mbi 200 mijë eurove

 

Pejë, 6 vjet burg për grabitjen e mbi 200 mijë eurove në këmbimore

Gjykata e Pejës e ka shpallur fajtor Skifter Beqirajn, në akuzën për grabitje të mbi 200 mijë eurove.

Afër fundit gjykimi për grabitjen e mbi 200 mijë eurove

Skifter Beqiraj i cili akuzohet  për grabitjen e 223 mijë eurove doli sot para gjykatës në Pejë ku brenda dy ditësh pritet të merret vendim për të.

Pejë, ballafaqohen dëshmitë e ekspertëve të ADN-se në rastin e grabitjes se 223 mijë eurove

Procesi gjyqësor në Gjykatën e Pejës kundër Skifter Beqirajt, i cili akuzohet  për grabitjen e 223 mijë eurove, po i afrohet fundit.

Rrëfimi si u grabitën 230 mijë euro nga Pejani

Një i akuzuar për grabitje në një këmbimore në Pejë u deklarua i pafajshëm në akuzat për të cilat e ngarkon prokuroria Themelore.

Nis gjykimi për grabitjen e rreth 230 mijë eurove në Pejë

Në një skemë të grabitjes që ndodhi në fund të vitit 2016 në Pejë, hajnat i morën një qytetari para në vlerë prej më shumë se 223 mijë euro.

Prokuroria tregon si iu grabitën pejanit rreth 230 mijë euro

Në një skemë të grabitjes që ndodhi në fund të vitit 2016 në Pejë, hajnat i morën një qytetari para në vlerë prej më shumë se 223 mijë euro.