Postet nga: Skenderaj

Komuna e Skenderajt rrënon objektin që po ndërtohej në pronë publike

Komuna e Skenderajt ka njoftuar se përmes Drejtorisë së Inspektoratit, sot në qendër të Likocit, është rrënuar një objekt që ka filluar të ndërtohet në pronë ...

Skenderaj, hajnat i vjedhin në shtëpi para e stoli ari

Një rast i vjedhjes së rëndë ka ndodhur mbrëmë rreth orës 18:10 në Skenderaj.

FOTO - Pajisjet e lojërave ilegale të fatit të konfiskuara në Skenderaj

Polica e Kosovës ka dhënë detaje rreth aksionit ku u konfiskuan pajisje ilegale të lojërave të fatit në Komunën e Skenderaj.

Konfiskohen pajisje të lojërave ilegale të fatit në pesë lokacione në Skenderaj dhe Mitrovicë

Në pesë lokacione të ndryshme janë konfiskuar pajisje të lojërave të fatit.

Përplasjet mes qeveritarëve të Skenderajt për pronat komunale: Ja sa paguhet qira për metër katror

Kryetari i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, dhe ish-kryetari Bekim Jashari janë përplasur në distancë sa i përket dhënies së pronave komunale në shfrytëzim.

Fadil Nura betohet si kryetar i ri i Skenderajt

Kryetari i ri i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura nga sot ka marrë edhe zyrtarisht këtë detyrë.

Kryetari në ardhje i Skenderajt publikon ekipin e drejtorëve komunalë

Kryetari në ardhje i Komunës së Skenderajt, Fadil Nura, ka publikuar listën e drejtorëve që do të bëhen pjesë e qeverisjes së tij.

Momenti kur inspektorët e ATK-së konstatojnë punëtorë pa kontrata në Drenas dhe Skenderaj

Mosdeklarimi i punëtorëve dhe mospajisja e tyre me kontrata pune akoma vazhdon të jetë një dukuri e shpeshtë në vendin tonë.