Postet nga: skender çoçaj

KGjK, BIRN e FOL nënshkruajnë marrëveshje për monitorim

Organizatat BIRN-it dhe Lëvizja ‘FOL’ sot nënshkruan memorandum mirëkuptimi me KGjK-në për monitorim të drejtpërdrejtë të punës së Këshillit Gjyqësor dhe punë...

Skender Çoçaj merr zyrtarisht detyrën si kryesues i KGJK-së

Skender Çoçaj ka marrë zyrtarisht sot detyrën e Kryesuesit të Këshillit Gjyqësor të Kosovës.

Çoçaj premton transparencë në diciplinimin e gjyqtarëve

Diciplinimi që ju bëhet gjyqtarëve në kuadër të Këshillit Gjyqësor të Kosovës do të jetë publik.

Çoçaj: Aktakuza e ‘Pronto-s’ në shqyrtim fillestar ishte dashur të lexohej

Kryesuesi i zgjedhur i Këshillit Gjyqësor, Skender Çoçaj ka komentuar lidhur me moslejimin e leximit të aktakuzës së ashtuquajtur ‘Pronto’, në shqyrtimin fillestar.

Çoçaj: Departamenti special në gjykatë formohet deri në qershor

Një departament special në gjykatë që do të merrej vetëm me aktakuzat e Prokurorisë Speciale të Kosovës pritet të formohet deri në gjysmë të këtij viti.

Nis mandatin me 8 mars, Kryesuesi i KGjK-së premton prioritet në lëndët për çështjet e grave

Lëndët që trajtojnë probleme të shpeshta të grave në Kosovë si çështjet pronësore dhe ngacmimet seksuale do të trajtohen me prioritet.

Fati i gjyqësorit për tre vitet e ardhshme, flet i pari i KGJK-së

Kreu i Këshillit Gjyqësor të Kosovës, Skender Çoçaj ka folur në një intervistë për ‘Jeta në Kosovë’.

Kush është kryetari i ri i Këshillit Gjyqësor dhe cila është pasuria e tij?

Skender Çoçaj sot u zgjodh kryetar i ri i Këshillit Gjyqësor të Kosovës.