Postet nga: Skandali financiar

Osmani: Ne i besojmë ambasadorit Berishaj

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka deklaruar se i beson deklaratave të ambasadorit të Kosovës në Zagreb, Martin Berishaj, i cili i ka mohuar raportimet e mediave sllovene ...

Kuvendi Kërkon Ligj të Ri pas Hulumtimit të BIRN

Komisioni për buxhet dhe financa i Kuvendit të Kosovës diskutoi të mërkurën nevojën e legjislacionit të ri për institucionet joqeveritare mikrofinanciare, duke thënë ...

OJQ-ja Kosovare Humbi Gjysmë Milioni Euro për t’u Bërë Bankë

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar për Ndërmarrësi) - KEP, një organizatë jo-fitimprurëse që ofron hua për të varfrit, ka harxhuar rreth 500,000 euro të fondeve ...

OJQ-ja Kosovare Humbi Gjysmë Milioni Euro për t’u Bërë Bankë

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar për Ndërmarrësi) - KEP, një organizatë jo-fitimprurëse që ofron hua për të varfrit, ka harxhuar rreth 500,000 euro të fondeve ...

Muriithi Kagai: Kombinimi i Modestisë me Milionat

Në vitin 2012 kur kishte kandiduar për t’u bërë guvernator i qarkut Kirinyaga në Kenian qendrore, Muriithi Kagai, gjithmonë mundohej të theksonte fëmijërinë e tij të ...

Gjiganti Kosovar i Kredive Buzë Greminës

The Kosovo Enterprise Program (Programi Kosovar i Ndërmarrësisë), KEP, një organizatë bamirëse mikrofinanciare që ka lënë në hije shumë banka të vendit, ka paguar miliona euro, ...