Postet nga: sinjalizuesit

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit shpërndau mirënjohje për sinjalizuesit nëpër institucionet publike

Agjencia për Parandalimin e Korrupsionit (APK), ka mbajtur sot ceremoninë e parë të ndarjes së çmimeve për Zyrtarët Përgjegjës në kuadër të institucioneve dhe ...

Persona të afërt me parti politike emërohen në pozita të zyrtareve për sinjalizim

Në emisionin #KallxoPernime është diskutuar për Ligjin për sinjalizim, i cili shërben si mjet shtesë për luftimin e dukurive korruptive.

Leposhtica: Sinjalizuesit kanë cilësi të heronjve e rruga e heronjve nuk është asnjëherë e lehtë

Burim Azemi, avokat nga Shoqëria e Avokatëve “Sejdiu & Qerkini” shpjegon historinë e rastit të Fadil B. Hoxhës, kryetarit të Sindikatës së Punëtorëve në ...

“Sejdiu & Qerkini” ndërmarrin iniciativë ligjore strategjike, duke përfaqësuar Fadil Hoxhën, sinjalizuesin e RTK-së

Korab Sejdiu është avokati, i cili i kishte zhvilluar disa padi strategjike “pro bono” (pa kompensim financiar) në të kaluarën dhe më së paku dy padi të rëndë...

E përjashtuan nga puna pasi lajmëroi parregullsi në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore

Në emisionin “Kallxo Përnime”, avokati Korab Sejdiu ka treguar që qe tri vite ka filluar ta trajtojë rastin e zyrtarit të prokurimit në Fondin e Sigurimeve Shëndetësore, ...

Vetëm 80 nga 180 institucione publike e kanë emëruar zyrtarin për sinjalizim

Të gjithë punëtorët e institucioneve publike të Kosovës kanë të drejtë ta dinë se kush është zyrtar për sinjalizim në atë institucion ku punojnë.

Persona të afërt me parti politike emërohen në pozitë të zyrtarëve për sinjalizim

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për Ligjin për mbrojtjen e sinjalizuesve, i cili shërben si mjet shtesë për luftimin e dukurive korruptive.

Krimi mbi sinjalizuesit

Në emisionin “Kallxo Përnime” po transmetohen rrëfimi për kosovarët që ndëshkohen për shkak se raportuan korrupsionin.