Postet nga: Sindikata e Policisë

14 kërkesat e Policisë së Kosovës për Qeverinë

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës ka prezantuar 14 kërkesat që kanë pjesëtarët e PK-së për Qeverinë e vendit, për të cilat sot ...

Fillon protesta e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës

Pjesëtarët e njësive speciale të Policisë së Kosovës, hetuesit e departamenteve të ndryshme e njësi të tjera të PK-së janë mbledhur në sheshin “Skënderbeu”.

Sindikata e Policisë merr pjesë në protestën e nesërme të njësive speciale

Sindikata e Policisë së Kosovës do të marrë pjesë në protestën e nesërme që do të mbahet nga njësitë speciale të Policisë së Kosovës.

Marrëveshja e Policisë me SHSKUK-në për trajtim me prioritet të policëve, deklarohet kryetari i Sindikatës së Policisë

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri, ka deklaruar se nuk e ka parë marrëveshjen e nënshkruar mes Policisë së Kosovës dhe Shë...

Shtesat e rrezikshmërisë i konsiderojnë të ulëta, Sindikata e Policisë del me dy kërkesa

Këshilli Drejtues i Sindikatës së Policisë së Kosovës ka dalë me kërkesa për shtesat për rrezikshmëri. Ata kanë vlerësuar se propozimi i ...

Sindikata e Policisë kërkon sa më parë të lirohen policët e kidnapuar nga Serbia

Sindikata e Policisë së Kosovës ka dënuar rastin e kidnapinimit të tre zyrtarëve policorë të Kosovës nga autoritetet serbe.

Sindikata e Policisë së Kosovës: Gjendja shëndetësore e policëve të lënduar është e mirë

Kryetari i Sindikatës së Policisë së Kosovës, Imer Zeqiri ka vizituar sot Kampin e Njësive të Specializuara Policore në Belvedere.

Barrikada zubin potok

Sindikata e Policisë: Kemi të bëjmë me krizë humanitare, duhet të intervenohet urgjentisht

Sindikata e Policisë së Kosovës ka thënë se nga bllokimi i rrugëve në veri për gati tetë ditë, është cenuar lëvizja e lirë e qytetarë...