Postet nga: simptomat

Simptomat dhe shkaktarët e lodhjes së syve

Oftalmologët thonë se sytë e njeriut nuk janë imunë ndaj lodhjes. Sipas tyre, lodhja mund të ndodhë nga sforcimi ose përdorimi afatgjatë i kompjuterit, telefonit e të tjerë.

Cilat janë paralajmërimet e dhimbjes në shpatull?

Shumë njerëz i injorojnë simptomat e para. Kohët e fundit kemi gjithnjë e më shumë ishemi të heshtura dhe është e rëndësishme që njerëzit të ...

Simptomat e demencës – Tri dëshira të pazakonta për ushqim mund të jenë shenja paralajmëruese të hershme

Ndërsa popullsia plaket, demenca është bërë një shqetësim shëndetësor në rritje në mbarë botën.

Një simptomë që shfaqet në pozicionin shtrirë tregon një sëmundje të rrezikshme të zemrës

Nëse e vëreni këtë, drejtohuni menjëherë te mjeku!

Simptomat në zakonet e të ngrënit që mund të paralajmërojnë kancerin

 

Çka është CRP-ja dhe kur duhet të testohemi?

CRP është një proteinë e prodhuar nga mëlçia. Kur bakteret ose patogjenet e tjerë qelizorë kërcënojnë trupin, mëlçia lëshon CRP në qarkullimin e ...

A mund të jeni alergjik ndaj të ftohtit?

Alergjia nga të ftohtit, është një reagim i lëkurës ndaj të ftohtit që shfaqet pas kontaktit me ajrin e ftohtë, lëngje të ftohta, sipërfaqe solide të ...

Këto janë simptomat e variantit të ri të coronavirusit 'Delta Plus'

Institucionet shëndetësore në Kosovë kanë konfirmuar dy ditë më parë se 12 raste rezultojnë të kenë qenë me variantin e ri Delta Plus të COVID-19, nga mostrat e testuara ...