Postet nga: silvana arsoviq

Vrasja e Ivanoviqit, gjykimi shtyhet deri në muajin mars

Të akuzuarit në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq, Marko Roshiq, Silvana Arsoviq, Nedeljko Spasojeviq, Rade Basara, Zharko Jovanoviq dhe Dragisha Markoviq, u ulën të enjten - 15.02.2024, ...

Çka deklaruan ish-hetuesit policorë që shkuan në vendin ku u vra Oliver Ivanoviqi?

Dy ish-hetues policorë të Policisë së Kosovës kanë dëshmuar sot në gjykimin e të akuzuarve për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, gjashtë vite pas gjykimi ende pa epilog

Qytetarë të shumtë u mblodhën të martën në qytetin e Mitrovicës së Veriut dhe në Beograd për të shënuar përvjetorin e vrasjes në janarin ...

Vrasja e Oliver Ivanoviq - Aktakuzë ndaj një personi për pengim të procedurës

M. M. është personi i cili po akuzohet nga Prokuroria Speciale se ka ndërhyrë në rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit duke e akuzuar për disa vepra penale.

Vrasja e Oliver Ivanoviqit, dëshmitari thotë që ka ardhur në gjykatë bashkë me të akuzuarin

Ish-shefi policor i Mitrovicës së veriut, Sreqko Banoviq është paraqitur në Gjykatën e Prishtinës për të dëshmuar në lidhje me rastin e vrasjes së politikanit ...

Pamje nga dita kritike e vrasjes së Ivanoviqit shfaqen në gjykimin ndaj 6 të akuzuarve - VIDEO

Në gjykimin për rastin e vrasjes së politikanit serb, Oliver Ivanoviq, ku të akuzuar janë 6 persona, janë lëshuar video-incizime të ditës kur edhe ishte vrarë i Ivanoviq.

Çfarë ndodhi sot në gjykimin për rastin e vrasjes së Oliver Ivanoviqit?

Gjashtë të akuzuarit për rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, u paraqitën edhe një herë tjetër në Gjykatën e Prishtinës ...

Bashkëshortja e Oliver Ivanoviqit dëshmon e përlotur në gjykimin e të akuzuarve për vrasjen e burrit të saj

Në gjykimin e të akuzuarve në rastin e vrasjes së politikanit serb të Kosovës, Oliver Ivanoviq, në Gjykatën e Prishtinës sot ka dëshmuar bashkëshortja e ...