Postet nga: Sigurimi Shëndetësor

Komuna e Vushtrrisë  me sigurim shëndetësor për nxënësit e shkollave profesionale

Komuna e Vushtrrisë ka bërë sigurim shëndetësor për 1 mijë e 100 nxënësit e shkollave profesionale në këtë komunë.

Përsëri vonesa me sigurimet shëndetësore

Janë bërë më shumë se 12 vjet që kur Kosova ka miratuar Ligjin për sigurimeshëndetësore, por që asnjëherë ky ligj nuk ka hyrë në fuqi.

Ministri Ismaili: Qytetarët me sëmundje të shpeshta do të marrin barna pa pagesë

Deputeti i LVV-së, Salih Zyba në seancën e sotme të Kuvendit, ka kërkuar përgjigje nga ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili lidhur me sigurimet shëndetë...

'Kampionia Olimpike Nuk Ka Sigurim Shëndetësor'

Trajneri i kampiones olimpike Majlinda Kelmendi, Driton Kuka, ka shfaqur frustrimin e tij ndaj institucioneve shtetërore.

Viti i Sëmurë

Viti i Sëmurë

Gjatë vitit 2016 në sektorin e  shëndetësisë nuk ka pasur zhvillime të shumta pozitive. Edhe gjatë këtij viti shëndetësinë e kanë përcjellë shumë sfida.

Rrahmani: Sigurimi Shëndetësor Vitin e Ardhshëm

Në kohën e parashtrimit të pyetjeve parlamentare, deputetja e PDK-së Selvije Halimi e pyeti ministrin Imet Rrahmani se kur do të fillojë zbatimi i sigurimit shëndetësor në ...

Disa Ambasadorë pa Sigurim Shëndetësor

Zyrtarisht MPJ-ja nuk ka njoftuar se cilët ambasadorë janë të pasiguruar, por ka pranuar se disa prej tyre nuk kanë sigurim shëndetësor për shkak të kontratave ...

Sindikata e Policisë Kërkon Sigurim Shëndetësor

Sigurimin shëndetësor përfaqësues të sindikatës e kërkuan gjatë takimit të sotëm me Kryeministrin Mustafa dhe ministrat Skender Hyseni e Arban Abrashi.