Postet nga: Siguria Rrugore

Pasiguri dhe presion: Motoristët e sektorit “delivery” përballen me risk të lartë në punë

Punonjësit e sektorit të shpërndarjes përballen shpesh me aksidente në rrugë gjatë punës së tyre, por vetëm një numër i vogël i kë...

Prishtinë, Policia me sistem për identifikimin e veturave të paregjistruara, hasen vetura të paregjistruara që nga viti 2012

Njësiti Rajonal i Trafikut rrugor të Policisë së Rajonit të Prishtinës ka instaluar sistemin e  identifikimit të veturave të paregjistruara, të cilat qarkullojnë në rrugë.

Milionat në infrastrukturë nuk zgjodhën problemet e sigurisë në rrugët e Durrësit

Infrastruktura rrugore pranë Torrës mesjetare në Durrës ka pësuar ndryshime të dukshme në vitet e fundit, por investimet me vlerë miliona euro, në shëtitoren bregdetare, në ...

Krerët e institucioneve zotohen për më shumë siguri në rrugë

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ai  i Punëve të Brendshme, Agim Veliu, dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës, Reshat Qalaj, kanë nënshkruar ...

”Dekada e Sigurisë”, prezantohen shifrat e aksidenteve dhe vdekjeve në trafik për 10 vite

“Dekada e Sigurisë Rrugore” është raporti për të cilën krerët e institucioneve të sigurisë e infrastrukturës u bënë së bashku për të treguar problematikat ...

Mbahet Konferenca “Auditimi i Sigurisë Rrugore dhe Zvogëlimi i Aksidenteve”

Kolegji i Shkencave të Aplikuara Teknike “Tempulli”, Instituti i Sigurisë Rrugore dhe Hulumtimeve në Transport dhe Asociacioni Kosovar i Motorizimit “AMRKS”, sot organizojnë Konferencën e Pestë Ndërkombëtare “...