Postet nga: siguria publike

Sfidat e Komunës së Klinës për sigurinë publike

Kryetari i Klinës, Zenun Elezaj, derisa kandidonte për mandatin e radhës në krye të Komunës së Klinës, kishte folur edhe për sigurinë publike në ...

Sfidat e sigurisë publike në Fushë-Kosovë

Gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, kryetari i Fushë Kosovës, Burim Berisha, derisa kandidonte për mandatin e radhës në krye të komunës, në ‘...

Planet e Fadil Nurës për sigurinë publike në Skenderaj

Komuna e Skenderajt është përballur me një fatkeqësi natyrore gjatë muajit janar e cila shkaktoi dëme të konsiderueshme materiale.

Siguria publike nën drejtimin e Xhafer Gashit në Obiliq

Komuna e cila ndodhet 11 kilometra nga kryeqyteti, Obiliqi,strehon disa persona të rikthyer nga Siria dhe Iraku ndërsa  probleme në garantimin e një ambienti të sigurtë për risocializim ...

Realizimi i planit të Smajl Latifit për sigurinë në komunitet

Gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, në emisionin ‘Debat Përnime’, kryetari i Rahovecit, Smajl Latifi, kishte thënë se komuna e tij është me diversitet kulturor ...

Siguria publike e Shtimes dhe sfida për psikologët

Komuna e udhëhequr nga Lëvizja Vetëvendosje këtë vit ka pasur buxhetin më të lartë në historikun qeverisës komunal të Komunës së Shtimes. 

Planet e Besim Ilazit për trajtimin e sfidave të sigurisë në Kaçanik 

Kryetari i Kaçanikut, Besim Ilazi, gjatë fushatës për zgjedhjet lokale të vitit 2021, kishte thënë se Kaçaniku ishte etiketuar padrejtësisht me terme për shkak ...

Planfikimet buxhetore të Ramiz Lladrovcit në përmisimin e sigurinë publike

Buxheti i miratuar për vitin 2023 për Komunën e Drenasit është 18 milionë e 156 mijë euro. Nga kjo shifër, për ndriqim publik  janë ndarë 300 mijë euro.