Postet nga: Siguria e Ushqimit

Siguria e ushqimit dhe vendosja e flamujve të origjinës së produktit - LIVE

Në emisionin “Kallxo Përnime” po diskutohet për sigurinë e ushqimit dhe vendosjen e flamujve të origjinës së produkteve në raftet e dyqaneve.

Çfarë i ndodh trupit tuaj kur nuk konsumoni vezë?

 

Problemi 10 vjeçar që po shkakton mos-koordinim mes inspektorëve komunal dhe AUV

Në tryezën e organizuar e Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA), ku është prezantuar raporti për sigurinë e ushqimit, është vënë theksi te problemi i mos-integrimit ...

Auditori ngritë dyshime për cilësinë e mishit që konsumojmë

Në raportin e auditimit të performancës të vitit 2019 për sigurinë e ushqimit "Rast studimi: produktet e mishit dhe të grurit", të realizuar nga Zyra Kombëtare Auditimit thuhet ...

Skandali i javës: Mishi i ngordhur gati për treg

Java që po e lëmë pas u përcoll me një prej skandaleve më të mëdha në sigurinë e ushqimit. Duke zbardhur se komuna e Pejës nuk ...

VIDEO - Siguria e ushqimit që hanë ushtarët e FSK-së para ushtrimit fushor

Në “Ditën D”, më 4 maj 2018 të gjitha njësitë janë vendosur në kampin fushor në Koliq. Para se të fillojnë ngrënien e një vakti, secili nga ushtarët ...

Gjilani në aksion të inspektimit të restoranteve

Komuna e Gjilanit ka bërë inspektimin e restorantee dhe kafiterive për cilësinë  dhe sigurinë e ushqimit.

Çaushi Kërkon Shkarkimin e Kryeshefit të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari

Driton Çaushi nga Grupi i Deputetëve të Pavarur akuzoi Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinarisë për mos përmbushje të detyrave të saj.