Postet nga: siguria e gazetarëve

Haradinaj nuk komenton deklaratën e Halil Matoshit për gazetarin e Kohës Ditore

Kryeministri Ramush Haradinaj nuk e komentuar deklaratën e këshilltarit të tij për media, Halil Matoshi i cili ditë më parë kishte ngjyrosur publikisht gazetarin e gazetës “...

Metodat më të shpeshta të kërcënimit të gazetarëve

Gazetarja dhe anëtarja e bordit të Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës, Ardiana Thaçi Mehmeti ka treguar për Drejtësia në Kosovë se cilat janë tri ...

Prokuroria e pranon se dënimet ndaj kërcënuesve të gazetarëve janë të vogla

Vetëm në vitin e kaluar janë 11 raste të sulmeve dhe kanosjeve ndaj gazetarëve sipas të dhënave të Prokurorisë.

Përfshirja e policisë në aferat seksuale(VIDEO)

Sonte në emisionin “Drejtësia në Kosovë”, transmetohet reportazhi i arrestimit  të hetuesit policor nga Gjilani i cili dyshohet se për dy vite me radhë kishte shantazhuar një grua ...

16 gazetarë u sulmuan në Kosovë gjatë vitit 2018-të

Në konferencën vjetore “Treguesit për nivelin e lirisë së medieve dhe sigurisë së gazetarëve” e cila organizohet nga Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK) u ...

AGK publikon raportin: Niveli i lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës sot mban konferencën vjetore ku do të shpalosim raportin “Niveli i lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve”.

AGK kërkon siguri për gazetarët

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës shpreh shqetësim për rastet e raportuara të pengimit të kryerjes së detyrës nga gazetarët e Serbisë, respektivisht mediumeve në ...

Mungon ndëshkimi për krimet kundër gazetarëve

Kërcënimet dhe sulmet fizike kanë arritur në 28 raste të raportuara gjatë këtij viti. Mirëpo, gazetarët thonë se mungon dënimi i personave që e kë...