Postet nga: shyqiri bytyqi

NISMA-s i largohet një ministër nga partia

Ministri i Arsimit në Qeverinë në largim, Shyqiri Bytyqi, ka dhënë sot dorëheqje nga NISMA Socialdemokrate.

Kompletohet legjislatura për pensionet e mësimdhënësve të 90-tave

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë sot ka nënshkruar Udhëzimin Administrativ për kushtet dhe kriteret e realizimit të së drejtës në kompensim shtesë për ...

Ndryshohet forma e përzgjedhjes së drejtorëve në shkolla

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot ka nënshkruar Udhëzimin e ri Administrativ, për zgjedhjen e drejtorëve dhe zëvendësdrejtorëve në shkollimin parauniversitar.

Opozita: Haradinaj dhe Bytyqi të marrin mësim nga ndërhyrja e kaluar në AKA

Pas dështimit të Komisionit parlamentar për Arsim, i cili ishte thirrur për diskutimin e situatës së krijuar pas vendimeve të Këshillit Shtetëror të Cilë...

Ministri rrit numrin e studentëve të Mjekësisë në UP, KShC e quan intervenim politik

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi ka miratuar kërkesën e Senatit të Universitetit të Prishtinës për rritjen e numrit të studentëve të rinj në Fakultetin e ...

Ministrit i punësohet vëllai në shkollën e fshatit të lindjes

Salih Bytyqi, vëllai i Ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqyri Bytyqi, ka gjetur vend pune në shkollën e fshatit të tij të lindjes, raporton KALLXO.com

Ambasadori amerikan takon ministrin, bisedojnë si të ruhet sistemi arsimor nga politika

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi sot është takuar me ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë, Philip S. Kosnett dhe me drejtoreshën e misionit të USAID-it ...

Bytyqi takoi rektorët e universiteteve publike: Kërkojnë rritjen e numrit të studentëve

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, sot është takuar me rektorët e universiteteve publike në vendin tonë.