Postet nga: shukri buja

Pas uljes së dënimit të Shukri Bujës, flet avokati i tij

Ish kryetari i Lipjanit dhe këshillari i Presidentit, Shukri Buja është dënuar sot me 2 vjet denim me burg për veprën e keqpërdorimit të detyrës. ...

Përfundon rigjykimi ndaj Shukri Bujës dhe të tjerëve në rastin 'Feronikeli'

Ka përfunduar rigjykimi ndaj ish-kryetarit të Komunës së Lipjanit, Shukri Buja, i cili po akuzohet për marrje ryshfeti dhe ushtrim ndikimi, si dhe tetë të akuzuarve tjerë.

Gjykata e merr rezultatin e testit të Shukri Bujës për COVID-19 para tij

Ish-kryetari i komunës së Lipjanit, Shukri Buja, dhe tetë të akuzuar të tjerë në rastin e njohur si “Feronikeli’, janë deklaruar të pafajshëm në akuzat e prokurorisë gjatë ...

Shukri Buja sërish nuk paraqitet në gjykatë, po pret rezultatet e testit për COVID -19

Shukri Buja i cili akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare, marrje ryshfeti dhe ushtrim ndikimi, as sot nuk është paraqitur në Gjykatë.

Gjykata urdhëron sjelljen me forcë në seancë të këshilltarit të Presidentit

Gjykata e Prishtinës ka urdhëruar sjelljen  me forcë të ish-Kryetarit të Lipjanit dhe këshilltarin e Presidentit, Shukri Buja në seancën për rastin e njohur si "...

Gjykatësi i infektuar me COVID-19, parashkruhet një vepër penale në rastin "Feronikeli", i shënjestruar për liberalizim të vizave

Për një pikë të akuzës në rastin e njohur si “Ferronikeli”, i cili është rast i shënjestruar për liberalizim të vizave, sot do të arrijë vjetë...

Shkaku i COVID-19 shtyhet seanca e gjykimit për listën e veteranëve të UÇK-së

Procesi penal ku i akuzuar është Agim Çeku, Shkumbin Demaliaj, Rrustem Berisha e 9 të akuzuar të tjerë për keqpërdorim të detyrës zyrtare sa ishin pjese e Komisionit ...

Situata me COVID-19, shtyhet gjykimi ndaj Shukri Bujës

Gjykimi në rastin e njohur si 'Feronikeli' ku njëri prej të akuzuarve është ish kryetari i Lipjanit Shukri Buja, është anuluar për shkak të pandemisë së CoVid-19.