Postet nga: shtesat

Qeveria propozon ndarjen e nga 100 eurove për fëmijët në Kosovë

Qeveria e Kosovës që gjatë mbledhjes së sotme të miratojë vendimin për ndarjen e 100 eurove për fëmijët në Kosovë.

Qeveria ndan mbi 7 milionë euro për mbulimin e mungesës së mjeteve në kategorinë “Paga dhe Shtesa”

Qeveria e Kosovës në mbledhjen elektronike të mbajtur sot ka ndarë 7 milionë e 54 mijë euro për paga dhe shtesa për muajin nëntor.

Zjarrfikësit paralajmërojnë protestë nëse nuk u paguhen shtesat për rrezikshmëri

Sindikata e Zjarrfikësve të Kosovës ka paralajmëruar protestë në rast se institucionet e shtetit nuk i përmbushin kërkesat e tyre.

Gardianët e pakënaqur me koeficientin e pagave dhe ndalesën e shtesave

Pakënaqësi me koeficientin për paga kanë shprehur edhe gardianët e Shërbimit Korrektues të Kosovës.

NJRSH nuk e di a u përfshi në shtesat e rrezikshmërisë, Qeveria nuk jep përgjigje 

Zyrtarët e Policisë së Kosovës që i përkasin Njësisë së Reagimit të Shpejtë nuk e dinë nëse janë pjesë e shtesave që Qeveria e Kosovë...

Ilustrim polici i kosoves ne banjske

Njësia Speciale Intervenuese paralajmëron protestë të mërkurën, këto janë kërkesat e tyre

Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës ka paralajmëruar protestë lidhur me paknaqësitë për pagesat e shtesave si dhe rrezikshmërinë në vendin e punë...

Tahiri – Kurtit: Lëri bakllavat, jepja shtesat e rrezikshmërisë policëve

Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri, ka reaguar pas vizitës që kryeministri Albin Kurti u bëri pjesëtarë...

Punëtorët e sektorit publik ankohen për mos ekzekutimin e shtesave, flasin kryetarët e Sindikatave

Kryetarët e disa prej Sindikatave në Kosovë, thonë se punëtorët janë shprehur të pa kënaqur me pagat e shkurtit të cilat janë ekzekutuar sipas Ligjit pë...