Postet nga: shtesa

Stafi civil dhe politik i Kuvendit marrin shtesën prej 600 eurosh që ua kishte "bllokuar" Thesari

Një shtesë prej 600 eurosh neto, apo 701 eurosh bruto, që ishte vendosur t’u ndahej të gjithë zyrtarëve të stafit civil dhe këshilltarëve politik të Kuvendit të Kosovë...

Ministri Vitia 'shpërblen' inspektorët me nga 250 euro shtesa

Inspektorët shëndetësorë dhe farmaceutikë do të marrin nga 250 euro shtesa që nga ky muaj.

Kjo është vlera e shtesës për mjekët specialistë që punojnë vetëm në sektorin publik sipas Rregullores së re

Javën e kaluar Ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia, në një konferencë për shtyp deklaroi se paga e një mjeku specialist mund të arrijë deri në 1,700 - 1,800 ...

Hapet aplikimi për shtesa edhe për fëmijët e lindur nga viti 2010

Është hapur aplikimi për përfitimin e shtesave për fëmijë edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2010.

100 euroshi për punëtorët e sektorit privat, sot mbyllet afati për aplikim

20 maji është dita e fundit në të cilën punëtorët e sektorit privat mund të aplikojnë për shtesën prej 100 euro.

Qeveria ndan paratë për 100 euro shtesë për punëtorët e sektorit publik

Në një mbledhje të mbajtur sot, Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ndarjen e 7 milionë e 300 mije eurove për shtesat prej 100 eurosh për punëtorë...

SBASHK do t’i drejtohet gjykatës, kërkon shtesat për mësimdhënësit

Sindikata e Bashkuar e Arsimit së shpejti do t’i drejtohet gjykatës për pagesën e shtesave të dala nga një vendim i nxjerr nga qeveria e kaluar ...

Qeveria nesër pritet të vendosë për shtesat në paga për mjekët dhe infermierët që kujdesen për pacientët me COVID-19

Qeveria e Kosovës nesër prite të mbajë mbledhjen e radhës. Në rend ditë ka gjithsejtë 9 pika, në mesin e tyre dhe situatën me pandeminë COVID-19.