Postet nga: Shtëpia e kulturës

Inaugurohet Qendra e Kulturës në Vushtrri

Sot është inauguruar Qendra e Kulturës “Hasan Prishtina” në qytetin e Vushtrrisë.

Dy projekte pritet të nisin në Ferizaj, Pallati i Kulturës dhe stadiumi i ri

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi sot së bashku me kryetarin e komunës së Ferizajt, Agim Aliu, janë pajtuar të fillojnë procedurat për projektin e ...

Ministrja Dumoshi viziton Shtëpinë e Kulturës në Vushtrri 

Në kuadër të vizitës së bërë sot në Vushtrri, ministrja Vlora Dumoshi ka qëndruar edhe në objektin e Shtëpisë së Kulturës “Hasan Prishtina”, ku ...

Problemet pronësore të shtëpisë së Kulturës ‘Abdulla Krashnica’  në Preshevë

Shtëpia e Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë është duke u përballur me probleme pronësoro-juridike, pasi gjysma e objektit, ku është vendosur Shtëpia e Kulturës ...

Ministri Gashi në Obiliq: Shtëpia e Kulturës përfundon këtë vit

Ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi, ka premtuar të mërkurën në qytetit e Obiliqit se Shtëpia e Kulturës e këtij qyteti do ...

Rogova e Hasit së Shpejti Bëhet me Shtëpi të Kulturës

Është vënë sot gurthemeli i Shtëpisë së Kulturës në fshatin Rogovë të Hasit.

Stafi i Kulturës Punon në Objektin pa Pranim Teknik

Stafi i Kulturës Punon në Objektin pa Pranim Teknik

Lidhja Demokratike e Kosovës (LDK) në Klinë ka akuzuar pushtetin lokal se ka futur stafin e Shtëpisë së Kulturës “Jehona e Dukagjinit” të punojë në objektin të ...