Postet nga: shskuk

Më Pak të Sëmurë nga Fruthi

Në një komunikatë të lëshuar nga Shërbimi Klinik Universitar i Kosovës bëhet e ditur se numri i të sëmurëve nga fruthi ka pësuar ...

Shërbimi Spitalor i Kosovës me Bord të Ri

Qeveria e Kosovës miratoi përbërjen e re të Bordit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (SHSKUK).

QKUK Ka Nevojë për 600 Infermierë

Qendra Klinike Unviersitare e Kosovës ka njoftuar se ka nevojë urgjente për së paku 100 infermierë.

Curr Gjocaj Rizgjidhet nga Bordi me Mandat të Skaduar

Lajmin për KALLXO.com e ka bërë të ditur vetë drejtori i ShSKUK-së, Curr Gjocaj.

Brufena Donacion për Shëndetësinë e Kosovës

Ky bar është i dedikuar për klinikat e  QKUK-së dhe Spitaleve të Përgjithshme në  Gjakovë, Gjilan, Prizren, Pejë, Ferizaj e Mitrovicë.

Rrjeti i Grave Reagon rreth Lindjes pa Përkujdesje

Me anë të një komunikate, Rrjeti i Grupeve të Grave të Kosovës kërkoi nga drejtoresha e Klinikës së Gjinekologjisë Myrvete Paçarada dhe drejtori i Përgjithshë...

Apeli Rrëzon Ankesën e Shërbimit Spitalor

Gjykata e Apelit vërtetoi vendimin e gjykatës themelore në lidhje me ankesën e Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK) për tenderin “Pastrimi i ...

Gjobat e Papaguara dhe “Beteja” e Telekomit me OShP-në

Autoritetet kontraktuese nuk janë duke i paguar gjobat që po i shqipton Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) për moszbatim të vendimeve të formës së prerë. Institucionet e Kosovë...