Postet nga: shskuk

Gjobat e Papaguara dhe “Beteja” e Telekomit me OShP-në

Autoritetet kontraktuese nuk janë duke i paguar gjobat që po i shqipton Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) për moszbatim të vendimeve të formës së prerë. Institucionet e Kosovë...

Vazhdon ‘Alergjia’ e Konkursit ‘Politik’ Në QKUK

Drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), Curr Gjocaj, është deklaruar se konkursi i fundit kontrovers në QKUK për mjekë nuk ka qenë nevojë e ...

Emërime e Dorëheqje të Reja Doktorësh pas ‘Stentave’

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka emëruar ushtruesin e drejtorit në spitalin e Gjilanit dhe në Klinikën e Kardiologjisë.

Nis Ndërtimi i Emergjencës 8-Milionëshe

I shoqëruar nga ministri i Shëndetësisë, Imet Rrahmani dhe drejtori i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës (ShSKUK), Curr Gjocaj, kryeministri Isa Mustafa ka vendosur ...

Bordi në Mbledhje për Mjekët e Rastit “Stentat”

Sot pritet të merret vendimi për shkarkimin apo jo të mjekëve të rastit “Stenta” nga pozitat menaxheriale.

Mjekët e “Stentave”, Para Shkarkimit

Bordi i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës e ka shqyrtuar sot kërkesën e drejtorit të këtij shërbimit Curr Gjocaj për shkarkimin nga ...

3 Milionë Dollarë Material Mjekësor për Spitalet e Kosovës

Spitaleve publike të Kosovës do t’u shpërndahet përmes Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK) një donacion me pajisje dhe material shpenzues mjekë...

Spitali i Gjakovës Pastrohet me Tender të Dyshimtë

Spitali i Gjakovës ka shkelur ligjin duke kontraktuar një shërbim për pastrimin e ambienteve të tij në kundërshtim me rregullat e prokurimit publik.