Postet nga: shskuk

ShSKUK: Gani Bajraktari nuk është larguar për hakmarrje

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës thotë se nuk qëndrojnë pretendimet e kardiologut Gani Bajraktari se ai është larguar nga puna për qëllime të ...

Operacion i rrallë në QKUK hiqet cista që peshonte 10 kilogramë

Një ekip mjekësor në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka kryer një operacion tek një grua, duke ia larguar një cist nga ...

Klinika e Ortopedisë kryen operim të rrallë

Në Klinikën e Ortopedisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, një ekip i mjekëve specialistë, ka kryer për herë të parë me ‘atroskop’ një operim ...

Vdes edhe një person nga gripi

Komiteti për Gripin Sezonal në nivel të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, ka mbajtur mbledhjen në të cilën është analizuar situata e fundit me ...

ShSKUK shpall konkurs për mbi 103 specialistët e papunë

Menaxhmenti i Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës ka shpallur konkurs për pranimin e 103 specialistëve të profileve të ndryshme mjekësore, që aktualisht janë të ...

Mjekimi Intensiv Qendror në QKUK sqaron trajtimin dhe vdekjen e ish-ushtarit të UÇK-së Avni Hysenit

Kolegjiumi i Klinikes se Anesteziologjisë dhe Mjekimit Intensiv përmes një letre ka dhënë informacione rreth trajtimit dhe vdekjes së pacientit Avni Hyseni.

Punësimi i 300 mjekëve të rinj peng i miratimit të buxhetit

Dhjetëra mjekë specialistë që kanë përfunduar shkollimin e tyre bazë dhe atë specialistik i janë drejtuar Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës dhe Ministrisë së Shë...

Mitrovicë- Shkarkohet drejtori dhe suspendohet anesteziologu i spitalit

Hamëz Berisha, ushtrues i detyrës të drejtorit të Spitalit të Përgjithshëm në Mitrovicë është shkarkuar nga vendi i tij i punës.