Postet nga: shskuk

Kolegjet private duhet të paguajnë për praktikën e studentëve në ShSKUK - DOKUMENT

Institucionet private të Arsimit të Lartë nga ky vit do të duhet të paguajnë për të gjithë studentët që synojnë të mbajnë praktikë klinike dhe ushtrime në Shë...

Dy shtatzëna në mesin e verifikuesve që dyshohet se u helmuan nga kutitë me vota të ardhura nga Serbia

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka bërë të ditur se në Klinikën Infektive sot janë lajmëruar 9 pacientë që dyshohet se janë helmuar nga kutitë ...

Bajraktari e quan hakmarrje largimin nga puna

Kardiologu Gani Bajraktari tha se largimi i tij nga puna është vendim hakmarrës e primitiv i drejtorit aktual të ShSKUK-së Basri Sejdiut.

ShSKUK lehtëson shërbimet për të mbijetuarat nga dhuna seksuale

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) dhe Shoqata Medica nga Gjakova kanë nënshkruar sot marrëveshje bashkëpunimi për lehtësimin e ofrimit të ...

ShSKUK: Gani Bajraktari nuk është larguar për hakmarrje

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës thotë se nuk qëndrojnë pretendimet e kardiologut Gani Bajraktari se ai është larguar nga puna për qëllime të ...

Operacion i rrallë në QKUK hiqet cista që peshonte 10 kilogramë

Një ekip mjekësor në Klinikën e Gjinekologjisë të Qendrës Klinike Universitare të Kosovës ka kryer një operacion tek një grua, duke ia larguar një cist nga ...

Klinika e Ortopedisë kryen operim të rrallë

Në Klinikën e Ortopedisë në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës, një ekip i mjekëve specialistë, ka kryer për herë të parë me ‘atroskop’ një operim ...

Vdes edhe një person nga gripi

Komiteti për Gripin Sezonal në nivel të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës, ka mbajtur mbledhjen në të cilën është analizuar situata e fundit me ...