Postet nga: shskuk

Dy pacientë me COVID-10 në gjendje kritike

Sot, Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës njoftoi se një 71 vjeçar nga komuna e Prizrenit vdiq nga sëmundja e COVID-19.

Një i vdekur nga COVID-19 në Kosovë

Sot ka vdekur personi i 32-të nga COVID-19. Kështu ka njoftuar Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës.

ShSKUK: Gruaja që vdiq sot në Klinikën Infektive rezultoi negativ më COVID-19

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës (ShSKUK) ka njoftuar rreth një gruaje që ka vdekur sot në Klinikën Infektive.

Infermierët kërkojnë dyfishim të pagesës për ndërrim të natës, përmendin bojkotin e punës

Sindikata e Infermierëve, Mamive dhe Profesionistëve të tjerë shëndetësorë të Kosovës ka mbajtur konferencë për të kërkuar rritje të pagesës së kujdestarive ...

QKUK me 768 mjekë specialist

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, edhe pse ende nuk ka spital të përgjithshëm, posedon Qendrën Klinike Universitare të Kosovës.

MSh: Drejtori i Bordit të ShSKUK-së u propozua nga Naser Ramadani

Bordi i Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës pas emërimit të sotëm nga Qeveria e Kosovës, është funksional. Ministria e Shëndetësisë njofton se ...

Donacioni me pajisje mjekësore nga Holanda ka arritur në Kosovë

 

NLB Banka ia dhuroi ShSKUK-së 10 aparate për prodhimin e oksigjenit