Postet nga: shskuk

180 operacione për 6 muaj u kryen në Kirurgjinë Torakale

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se janë kryer 180 operacione për 6 muaj.

94 pacientë në klinikat për COVID-19 dhe spitalet e përgjithshme

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se 94 pacientë janë të shtrirë në klinikat për COVID-19 dhe Spitalet e përgjithshme.

ShSKUK ndryshon pa bazë ligjore kontratën për sigurimin e objekteve, paguan mbi 100 mijë euro më shumë

Zyra Kombëtare e Auditorit ka gjetur se Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka ndryshuar pa bazë ligjore kontratën për "Sigurim të objekteve të ...

ShSKUK në kundërshtim me ligjin nënshkroi 9 kontrata pa pasur buxhet

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës ka nënshkruar nëntë kontrata pa zotim paraprak të mjeteve për vitin aktual fiskal.

ShSKUK nënvlerësoi buxhetin e Kosovës me afro 8 milionë euro

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës nuk ka regjistruar afër 8 milionë euro në Sistemin Informativ për Menaxhimin e Financave të Kosovës (SIMFK).

23 pacientë të konfirmuar me COVID-19 po trajtohen në ShSKUK

Shërbimi Spitalor Klinik dhe Universitar i Kosovës ka njoftuar se po trajtohen 23 pacientë të konfirmuar me COVID-19.

ShSKUK nuk e trajtoi si të barabartë stafin administrativ, disa punëtorë nuk përfituan nga Pakoja Emergjente

Shërbimi Spitalor Klinik Universitar i Kosovës nuk ka trajtuar barabartë stafin administrativ në lidhje me përfitimin e shtesave nga Pakoja Emergjente e Qeverisë.

Në spitalet e Kosovës janë duke u trajtuar 90 pacientë të infektuar me COVID-19

Në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) dhe spitalet e përgjithshme janë duke u trajtuar 90 pacientë të prekur nga COVID-19.