Postet nga: Shqipdon fazliu

Mbi 3.5 milionë euro pasuri e konfiskuar në periudhën prill-qershor 2023

Në takimin e sotëm të Këshillit Prokurorial të Kosovës, u bë prezantimi i raportit të punës së mekanizmit që përcjellë të dhënat për ...

Supremja refuzon ankesën e Shqipdon Fazliut për procesin e Kryeprokurorit të Shtetit

Gjykata Supreme e ka hedhur poshtë ankesën e Shqipdon Fazliut, një prej kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit, i cili ka ushtruar ankesë për vlerësim të ...

Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, Kushtetuesja shpall të papranueshme kërkesën e Shqipdon Fazliut dhe Armend Hamitit

Gjykata Kushtetuese i ka shpallur të papranueshme mbi baza procedurale kërkesat e kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit, Shqipdon Fazliu dhe Armend Hamitit, të cilët e kanë ...

Shqipdon Fazliu i drejtohet Kushtetueses për procesin e zgjedhjes së Kryeprokurorit të Shtetit

Shqipdon Fazliu, njëri nga kandidatët për Kryeprokuror të Shtetit, i cili nuk ka arritur që të listohet i pari në këtë garë, ka ushtruar kërkesë ...

Konfirmohen gjashtë kandidatë për pozitën e Kryeprokurorit të Shtetit

Tensione në KPK, Shqipdon Fazliu ofron dorëheqjen

Në Mbledhjen e Këshillit Prokurorial të Kosovës janë paraqitur tensione në momentin kur Koordinatori Nacional për Luftimin e Krimeve Ekonomike Shqipdon Fazliu, ka kërkuar vlerësimin ...

Rezultate minimale në konfiskimin e pasurisë së paligjshme

Organet përgjegjëse në Kosovë kanë shënuar rezultate minimale në aspektin e konfiskimit të pasurisë së fituar në mënyrë të paligjshme.

VIDEO - Pasuria e konfiskuar nga krimi shkakton debat të nxehtë në KPK

Raportimi i Koordinatorit Kombëtar për luftimin e krimeve ekonomike për periudhën mars – qershor 2018, zgjoi një debat mjaft të ashpër në mes të raportuesit dhe kryesuesit ...