Postet nga: shpronësimi

Qeveria i hapë rrugë shpronësimit të pronave që preken nga ndërtimi i parkut me panele solare nga KEK-u

Qeveria ka marrë vendim që t'i hapë rrugë shpronësimeve për interes publik të pronave të cilat preken nga realizimi i projektit "Ndërtimi i Parkut Fotovoltaik”, për ...

Dëgjohen dy dëshmitarë në rastin e Zonës Ekonomike në Malishevë

Në Gjykatën e Prishtinës sot u paraqitën Shkëlzen Morina dhe Ruzhdi Begaj në cilësinë e dëshmitarëve për rastin e Zonës Ekonomike ...

Për autostrada po i shpronësojnë tokat private, për ujëra të zeza - jo

Komuna e Prishtinës është një nga komunat që arsyetohet se nuk po mund të ndërtojë kolektorët për ujërat e zeza për shkak të problemeve ...

Kushërinjtë akuzojnë asamblistin e Komunës së Shtimes se mori pjesë në një tentim shpronësimin e një toke pa miratimin e pronarit

Dy kushërinj mes vete janë kundër shpronësimit të një toke e cila gjendet në fshatin Petrovë të Komunës së Shtimes.

Sa është sipërfaqja e objektit të 'Dukagjinit' për të cilin Qeveria i ra pishman?

Qeveria e Kosovës e ka anuluar vendimin për shpronësimin e 63,594.00 metrave katrorë të objektit në pronësi të kompanisë "Dukagjini".

Qeveria i bie pishman, nuk e ‘blen’ ndërtesën e Dukagjinit

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme të Qeverisë e ka anuluar vendimit e para disa javëve për të shpronësuar një parcelë në kryeqytet ku pretendonte ...

(VIDEO)Shipitulla në protestë, kërkojnë përmbushjen e premtimeve për punësim

Disa banorë të fshatit Shipitullë të Obiliqit kanë dalë në protestë duke kërkuar përmbushjen një premtim të Kryeministrit Ramush Haradinaj për përparësi në punësime ...

Stadium në pronën e RTP-së

Qeveria e Kosovës vendosi sot që ta shpronësojë një pronë të ish- Radio televizionit të Prishtinës në komunën e Drenasit.