Postet nga: shpresim uka

Gjykata ende nuk ka caktuar seancë gjykimi ndaj Azem Sylës për rastin ‘Toka’

Kanë kaluar më shumë se një vit nga seanca e fundit gjyqësore në rastin e njohur si “Toka”, ku ish- deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK) Azem ...

Tahiri refuzon të komentojë vendimin e Thaçit për faljen e dënimit për Shpresim Ukën dhe Bekim Sylën

Ish-ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka refuzuar të komentojë vendimin e ish-presidentit Hashim Thaçi për faljen e dy të dënuarve të rastit “Bllaca”, Shpresim Ukës ...

Afera e faljes: Hashim Thaçi fali të dënuar që ishin refuzuar më parë

Nga 28 kërkesa që ishin shqyrtuar nga ana e Komisionit për shqyrtimin dhe vlerësimin e kërkesave për faljen e të dënuarve, ish-Presidenti Hashim Thaçi ...

Çka kishte deklaruar Presidentja Jahjaga për faljen e të dënuarve për vrasje

Javën e fundit bëri bujë lajmi për faljen e dy të dënuarve për vrasje në rastin e njohur si “Bllaca”, nga ish presidenti Hashim Thaç...

Dyshime në proces, Hashim Thaçi fali personin që po gjykohet

Shpresim Ukaj, i cili ishte dënuar me 15 vite burgim në rastin “BLLACA” u fal nga ish-Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, vetëm një ditë para se ky ...

Hashim Thaçi ua fal burgun të dënuarve që Nazim Bllaca i lidhte me SHIK-un

Ish presidenti Hashim Thaçit ka nxjerrë dekretin për falje për 5 të burgosur vetëm një ditë para se të jepte dorëheqje nga pozita, për shkak ...

Gjyqtari Kalludra: Seanca në rastin “Toka“ nuk u caktua në mungesë të procesmbajtëses

Gjykimi ndaj ish- deputetit të PDK-së, Azem Sylës dhe 21 të akuzuarve të tjerë për krim të organizuar në shpronësimin e Kosovës nga tokat shoqërore nuk ë...

Azem Syla në gjyq: Kam qenë i angazhuar në PDK, s'jam marrë me aktivitete biznesi as kurrfarë

Gjykimi ndaj ish-deputetit Azem Syla dhe 16 të tjerëve, të akuzuar për shpronësimin e tokave shoqërore në mënyrë të kundërligjshme, shpëlarje parash e legalizim ...