Postet nga: Shpresa Hasaj- Hyseni

Dënohet ekzamineri i cili akuzohet se ndihmoi kandidaten për test të vozitjes

1 vjet e 6 muaj burg është dënimi që Gjykata e Prishtinës i ka shqiptuar ekzaminerit të Qendrës për Leje të Vozitjes në Prishtinë, Gëzim Kryeziu, i ...

Prokurori kandidat për anëtar të KPK-së, dështon seanca ndaj të akuzuarve për falsifikimin e lejeve të armëve

Seanca ndaj të akuzuarit Atdhetar e Hashim Rexhepi dhe Qëndrim Veselaj të akuzuar për falsifikim të lejeve për armë ka dështuar të mbahet.

I akuzuari në izolim shkaku i COVID-19, shtyhet gjykimi i hetuesve të Policisë

Për të tretën herë ka dështuar të nisë seanca fillestare ndaj Lavdim Osmanit dhe Lutfi Menxhiqit, hetues të Krimeve Ekonomike.

Dëshmon në gjykatë burri që kishte qenë tri herë i akuzuar në rastin e vrasjes së policëve

Gjykata e Prishtinës ka dëgjuar sot dëshmitë e Arben Nezirajt, Bajram Kiqmarit dhe Jeton Sylejmanit lidhur me rastin e vrasjes së një polici të Kosovës dhe ...

Rrëfehet në gjykatë dëshmitari në rastin e vrasjes së zyrtarëve të UNMIK-ut

Jeton Sylejmani ka qenë dëshmitari i radhës në gjykatë në lidhje me rastin e vrasjes e një polici kosovar, Arsim Rrustollin dhe një polici të misionit të UNMIK-ut, ...

Gjykimi për vrasjen e policëve në 2004: Dëshmitari tregon për takimin në kullën e Haradinajve në Gllogjan

Tre dëshmitarë janë dëgjuar sot në gjykatën e Prishtinës, në procesin në të cilin Bedri Krasniqi e Alban Dizdari po akuzohen për vrasjen e një ...

Shtyhet seanca për vrasjen në AKI

Seanca ndaj Valon Ibërdemajt, i akuzuar për vrasjen e zyrtarit të Agjencisë Kosovare të Inteligjencës, Isa Sejdiu, është shtyrë. Arsyeja e shtyrjes së kësaj seance ishte ...

Gjykata i kërkon raporte shtesë Bankës për Biznes në gjykimin ndaj 7 të akuzuarve për dhënien e kredive

Nazmi Mustafa, Skender Blakçorri, Islam Zeka, Nail Reshiti, Ismet Brajshori, Pashkë Bala dhe Sherafedin Zhitia, janë ulur sërish sot në bankën e të akuzuarve në Gjykatën ...