Postet nga: Shpenzimet

Komuna e Gjakovës realizoi 15.8 milionë investime kapitale për tri vjet

Në periudhën trevjeçare 2016-2018, Komuna e Gjakovës, kishte një buxhet final për t`u shpenzuar mesatarisht 23.2 milionë euro çdo vit.

Auditori prezanton raportin për shpenzimet në Arsim dhe Infrastrukturë

Zyra Kombëtare e Auditimit (ZKA), ka prezantuar raportin ‘Korniza Afatmesme e Shpenzimeve 2018-2020 në sektorin e Arsimit dhe të Infrastrukturës’.

Hulumtimi tregon sa para i shpenzuan kosovarët për festat e fundvitit

UBO Consulting, një kompani vendore për hulumtime, ka realizuar hulumtimin e fundit për shpenzimet e familjeve kosovare gjatë festave të fundvitit.

LDK dhe VV shpenzuan më së shumti gjatë fushatës zgjedhore

Lidhja Demokratike e Kosovës ka shpenzuar më së shumti për fushatën për zgjedhjet e 6 tetorit, Në vendin e dytë sa u përket shpenzimeve është Lë...

Kosovarët më varfërit në rajon, pasurohen mesatarisht vetëm me 0.50 Cent në ditë

Në vitin 2018-të, Kosova regjistroi produkt të brendshëm bruto mbi 6 miliardë e gjysmë, me një rritje reale ekonomik mbi 3.8 përqind, apo më e ulët në katër ...

Në 2018-ën, të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë, në garë me njëra-tjetrën

Thënia e vjetër popullore “sa ke, aq harxhon”,  referuar menaxhimit të pasurisë, duket se ka ardhur në funksion në qeveritë e Kosovws.

Qeveria Haradinaj nuk i zbret aeroplanit harxhon më shumë për udhëtime

Shpenzimet e zyrtarëve të institucioneve të Kosovës për udhëtime jashtë vendit janë rritur. Në vitin 2018-të, vizitat zyrtare jashtë vendit dhe shpenzimet për to kapë...

Pushtetarët shpenzojnë 9 milionë për dreka, 15% e popullatës jetojnë me më pak se 1 euro

Në vitin 2018-të, shpenzimet për dreka zyrtare kapën vlerën e 3.4 milionë euro, me një rritje gjysmë milionë më shumë se një vit më parë.