Postet nga: Shpend Ahmeti

Shpend Ahmeti Premton Objekt të Ri për Shkollën e Muzikës

Pas zhvendosjes së nxënësve të Shkollës së Mesme e Muzikës “Prenk Jakova” nga objekti i Shkollës së Mesme Ekonomike në atë të Shkollës së ...

Studentët Bëhen me Qendër Shëndetësore

Studentët e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina” nuk do të kenë nevojë më që të kërkojnë ndihmë mjekësore jashtë oborrit të Qendrës së tyre në ...

Veturat ‘Uzurpojnë’ Trotuarin në Prishtinë, Pas Rrëshqitjes së Dheut

Veturat ‘Uzurpojnë’ Trotuarin në Prishtinë, Pas Rrëshqitjes së Dheut

Automjetet të cilat kalojnë nëpër këtë rrugë po e shfrytëzojnë trotuarin që është i dedikuar për këmbësorët për të kaluar në...

Bereqeti i Fermerëve të Prishtinës Ekspozohet në Shesh

Ata kanë vendosur produktet në sheshin “Skënderbeu” për t’ua ekspozuar kalimtarëve dhe zyrtarëve vendorë e ndërkombëtarë.

LDK e PDK ia Votojnë Buxhetin Shpend Ahmetit pa Vetëvendosjen

Situata paradoksale janë duke e përshkuar asamblenë komunale të Prishtinës muajve të fundit.

Shpend Ahmetit i Dështon Votimi për Lagjen ‘Kalabria’

Votat e këshilltarëve të LDK-së dhe PDK-së u bënë bashkë sot në asamblenë komunale të Prishtinës për ta refuzuar diskutimin për një plan rregullues ...

Shpend Ahmeti Kërkon Zgjedhje për Asamblenë Komunale të Prishtinës

Kryetari i komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, ka bërë thirrje që të shpallen zgjedhjet për asamblenë komunale të kryeqytetit.