Postet nga: Shpend Ahmeti

Salla në Pallatin e Rinisë tani e 21 vite e djegur, komuna planifikon ndërtimin e një salle sportesh diku tjetër (FOTO)

Salla Sportive brenda Pallatit të Rinisë është djegur në vitin 2000 dhe prej atëherë nuk është bërë ndonjë ndërhyrje për renovimin e saj.

90,81% e punonjësve të arsimit në Komunën e Prishtinës janë vaksinuar

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka bërë të ditur se 90,81% e punonjësve të arsimit në Komunën e Prishtinës janë vaksinuar.

Vërehet një ari në Parkun e Gërmisë, Shpend Ahmeti apelon për kujdes

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, u ka bërë apel qytetarëve të shmangin frekuentimin e Parkut të Gërmisë pasi që aty është vërejtur një ari.

Situata me COVID-19, Shpend Ahmeti kërkon mbyllje dy javore të vendit

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka kërkuar mbyllje dy javore si dhe fushatë më “agresive të vaksinimit.

Rruga ‘Agim Ramadani’, Komuna e Prishtinës me shumë vërejtje për punët e kryera nga operatori ekonomik

Punimet në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë kanë filluar në mesin e vitit 2020 dhe kanë përfunduar në maj të vitit 2021. Punimet u kryen nga operatori ekonomik “RSM Company”. ...

Vërshimet në Prishtinë, Shpend Ahmeti: Situata është nën kontroll

Pas vërshimeve dhe bllokimit të disa rrugëve në Prishtinë, kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti, ka thënë se situata është në kontroll.

Shpend Ahmeti: Këtë vit përfundon ndërtimi i QMF-së në Veternik

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, së bashku me drejtorin e Shëndetësisë, Bujar Gashi, kanë inspektuar punimet për ndërtimin e Qendrës së ...

Bëhet publike lista e bizneseve fituese për 'Akull n'Verë'

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka publikuar listën e bizneseve fituese për projektin Akull n’Verë.