Postet nga: SHOTA

Ansambli ‘Shota’ promovon albumin e parë të këngëve popullore

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” ka promovuar sot albumin e parë me këngë popullore.

Mehmed Xhemajli zgjidhet drejtor i ri Ansamblit "Shota"

Koreografi Mehmed Xhemajli është zgjedhur drejtori i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota”.

Një delegacion i Akademisë Mbretërore britanike vizitoi Ansamblin ‘Shota'

Një delegacion i Akademisë Mbretërore të Mbrojtjes i Mbretërisë së Bashkuar ka vizituar të mërkurën Ansamblin Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota” në ...

"Fluturojmë me shpirtin tënd", Tirana e Prishtina bëhen bashkë për një koncert dedikuar Nexhmije Pagarushës

Më 12 maj, Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota” dhe Ansambli Shtetëror i Këngëve dhe Valleve nga Tirana, do të mbajnë në Prishtinë një ...

Ish-udhëheqësi artistik i Ansamblit ‘Shota’ thotë se pas skadimit të kontratës vetëm ka ndihmuar vullnetarisht në përgatitje të koncetrit

Edhe pse i skadoi kontrata e punës gati një muaj më parë, ish-Udhëheqësit Artistik (UA) i Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve, “Shota, Ylber ...

Koncert i përbashkët i ansambleve popullore në Ditën e Pavarësisë së Kosovës

Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve, "Shota" dhe Ansambli Popullor i Këngëve dhe Valleve nga Shqipëria, organizojnë një koncert të përbashkët pë...

Shpallet konkursi për Udhëheqës Artistik në Ansamblin ‘Shota’

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka hapur sot konkursin për përzgjedhjen e Udhëheqësit Artistik të Ansamblit Kombëtar të Këngëve dhe Valleve, "...

Ministria e Kulturës anulon edhe dy konkurse

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka anuluar sot konkursin për zgjedhjen e Udhëheqësit artistik të Teatrit Kombëtar të Kosovës dhe konkursin për ...