Postet nga: shoqëria civile

Shoqëria civile kërkon pezullimin e punimeve për ndërtimin e hidrocentraleve

Disa organizata të shoqërisë civile të koalicionit Pro Open kanë reaguar pas vendimit të ministrisë së Tregtisë për shfuqizimin e vendimit për pezullimin e ndërtimeve të ...

Shoqëria civile kërkon largimin e Ministrit të Arsimit, Ramë Likaj dhe Zëvendësministrit Driton Bardheci

13 organizata të shoqërisë civile në Kosovë kanë kërkuar nga Kryeministri Avdullah Hoti që në krye të Ministrisë së Arsimit të ketë njerëz më integritet dhe jo si ...

OJQ-të kërkojnë nga Kuvendi pezullimin e konkursit për Komisioner të Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Shtatë organizata të shoqërisë civile kanë kërkuar që të pezullohet procesi i përzgjedhjes së Komisionerit/es të Agjencisë për Informim dhe Privatësi deri në një ...

Shoqëria civile kërkon të ndalohet linçimi publik ndaj Shkëlzen Gashit

Një grup i organizatave jo-qeveritare në Kosovë ka kërkuar që të ndalet linçimi publik ndaj aktivistit Shkëlzen Gashi.

OJQ-të kërkojnë shtyrjen e vendimeve jo urgjente nëse nuk mund të ketë transparencë

Organizata Botërore për Mbrojtjen e Natyrës (WWF) Adria në Kosovë, së bashku me 14 organizata të shoqërisë civile, përmes një letre drejtuar krerëve të institucioneve ...

Shoqëria civile në Mitrovicë reagon ndaj trendit në rritje të rasteve të dhunimeve

Disa organizata të shoqërisë civile dhe aktivistë në Mitrovicë kanë reaguar për rritjen e rasteve të dhunimeve në këtë rajon.

Shoqëria civile me letër të hapur për liderët: Rrëzimi i Qeverisë fut vendin në krizë

Disa organizata të shoqërisë civile janë shprehur kundër votimit të mocionit për rrëzimin e Qeverisë.

Shoqëria civile e Kosovës kundër paketës ‘anti-shpifje’ të Edi Ramës

Një grup i organizatave të shoqërisë civile në Kosovë i është bashkuar mediave, organizatave dhe shoqërisë civile në Shqipëri si dhe organizatave ndërkombëtare, të cilat ...

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!