Postet nga: Shoqata e Gastronomëve të Kosovës

Gastronomët kosovarë duan “vaksinën e lirisë”

Kryetari i Shoqatës së Grastronomëve të Kosovës, Petrit Kllokoqi ka paralajmëruar protesta në rast se nuk lirohen të gjitha masat anti COVID-19 për këtë ...

Shoqata e Gastronomëve distancohet nga lokalet që e rritën çmimin e kafesë

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës është distancuar nga lokalet që kanë rritur çmimin e kafesë.

Paqartësitë se a punoi bufeja e Qeverisë përkundër masave të vendosura

Ditën e hënë, Qeveria e Kosovës kishte nxjerrë vendimin për masat e reja për mbrojtje nga COVID-19.

Gastronomët: Sonte në ora 20:00 të fiken dritat dhe muzika në lokale

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka ftuar sot të gjithë pronarët e lokaleve në nivel vendi që në orën 20:00 t’i ndalin dritat dhe muzikën ...

Gastronomët anulojnë protestën e paralajmëruar për sot

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës ka anuluar protestën, e cila ishte paralajmëruar për sot në ora 15:00, për të kundërshtuar masat anti-COVID-19.

Gastronomët paralajmërojnë protesta dhe padëgjueshmëri ndaj vendimeve të Qeverisë

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës kanë paralajmëruar protesta nga fillimi i javës së ardhshme, si dhe kanë thënë se nuk do të respektojnë çfarëdo ...

Shoqata e Gastronomëve ankohet për sjelljen e policëve karshi klientëve

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës u ka bërë thirrje zyrtarëve policorë dhe inspektorateve përgjegjëse që të zbatojnë në përpikëri Vendimet e Qeverisë ...

Gastronomët politikanëve: Na bosh, ju plot

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës përmes një njoftimi kanë dal kundër masave që janë marr nga qeveria pasi konsiderojnë se shkelen të drejtat e njeriut dhe ...