Postet nga: shmangie tatimi

Dyshohet se shmangu taksat doganore, i konfiskohet vetura

Policia e Kosovës ka konfiskuar automjetin e një personi pasi i njëjti dyshohet se ka shmangur taksat doganore në pikën kufitare Dheu i Bardhë.

Prokuroria Speciale, aktakuzë ndaj 15 personave për falsifikim të dokumenteve e shmangie nga tatimi

Prokuroria Speciale ka ngritur aktakuzë, ndaj 15 personave për, falsifikimi i dokumenteve, legalizim të përmbajtjes së rreme si dhe shmangie nga tatimi.

Rrëfimet e dëshmitarëve për mashtrimin me viza pune në gjykimin ndaj Milaim Zekës dhe dy të tjerëve

Bekim Mikullovci, Kastriot Aliu, dhe Kastriot Brahimi kanë dhënë dëshmitë e tyre në gjykimin për mashtrim me viza gjermane, shpëlarje parash dhe shmangie nga tatimi, ndaj ...

Milaim Zeka dhe dy të akuzuarit tjerë përballen me dëshmitarët që paguan mijëra euro për viza që nuk i morën kurrë

Tre të akuzuarit për mashtrim me viza pune të Gjermanisë, pastrim parash, shmangie nga tatimi, Milaim Zeka, Ilir Krasniqi dhe Edmond Kërliu, janë ballafaquar sot në gjykatë me ...

Milaim Zeka përballet me akuzat për vizat dhe shmangien e tatimit

Deputeti Milaim Zeka, Ilir Krasniqin e Edmond Kërliu sot pritet që të dalin para gjyqit për t`u përballur me akuzat e Prokurorisë për mashtrim ndaj 900 ...

Burdushi lirohet nga burgu

Gjatë ditës së sotme prokurori i shtetit, Fatos Ajvazi i ka kërkuar Gjykatës që ndaj të akuzuarit Hysri Peqani, masa e paraburgimit të zëvendësohet me ...