Postet nga: shkumbin mehmeti

Dëshmia e të dënuarit me 30 vite burgim vazhdon e mbyllur për publikun

Bedri Krasniqi dhe Alban Dizdari, të akuzuar për vrasjen e një polici të Kosovës dhe një polici të UNMIK-ut, janë ulur sërish sot në bankën e ...

Gjykimi për vrasjen e policit të Kosovës dhe policit të UNMIK-ut, refuzojnë të deklarohen të akuzuarit Bedri Krasniqi e Alban Dezdari

Bedri Krasniqi dhe Alban Dezdari, të cilët akuzohen për vrasjen e një polici të Kosovës dhe të një polici të misionit të OKB-së në Kosovë  (UNMIK), në ...

Rrëfimi i dëshmitarit – I dënuari më kërkoi që t’i hyjë dikujt në shtëpi për të bërë fotografi

Me gati 3 vonesë, ka nisur gjykimi ndaj Bedri Krasniqi dhe Alban Dezdarit, të akuzuar për vrasjen e një polici kosovar dhe një zyrtari policor të UNMIK-ut.

Dikur i shumëkërkuari Bedri Krasniqi ndryshon pamje kështu duket sot

Bedri Krasniqi njëri nga të burgosurit e vlerësuar me rrezikshmëri më të lartë dhe nga njerëzit më të përfolur për ngjarje të pasluftës ...

Eprori rrëfen momentin kur Policia u sulmua me top dore e kallashnikov

Në gjykimin për sulmin ndaj zyrtarëve policorë të UNMIK-ut dhe atyre të Kosovës, ngjarje kjo e cila kishte ndodhur në vitin 2004, sulm për të cilin akuzohen ...

Dëshmitari: Ramush Haradinaj ndikoi në lirimin e një njeriu nga burgu

Në gjykimin për vrasjen e një polici të UNMIK-ut dhe të një polici të Kosovës, ngjarje që ka ndodhur në vitin 2004, ka vazhduar me dëshminë e tij ...