Postet nga: Shkumbin Gashi

Skema si u organizua votimi i korruptuar nga diaspora

Pas rekomandimit të gjykatës që të rishikohet pjesa e dënimit unik për të akuzuarin Milot Blakaj, Prokuroria Speciale dhe mbrojtësi i të akuzuarit Blakaj, Artan Qerkini ...

Dallaveri me votime - Pranohet marrëveshja për pranim të fajësisë, rekomandohen palët që të rinegociohet pjesën e dënimit

Në seancën e mbajtur sot, në të cilën parashihej që të vendoset lidhur me marrëveshjen e fajësisë mes të akuzuarit në çështjen e keqpërdorimit të ...

Shtyhet seanca ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të votave në zgjedhjet e 14 shkurtit 2021

Në gjykatën e Prishtinës ka dështuar të mbahet gjykimi ndaj ish deputetit të kuvendit të Kosovës Shkumbin Gashi dhe të tjerëve për keqpërdorim ...

Kur pritet të shpërndahen subvencionet nga Komuna e Prishtinës për bletari dhe pemëtari?

Komuna e Prishtinës, nga datat 20 tetor deri më 3 nëntor të vitit të kaluar, kishte ftuar qytetarët e Komunës që të aplikojnë për përkrahje në ...

Pasuria e deputetit Shkumbin Gashi

Deputeti i Kuvendit të Kosovës, ish nënkryetari i Komunës së Pejës, Shkumbin Gashi në Agjencionin Kundër Korrupsion ka deklaruar se posedon në emër të ...

Jep dorëheqje nënkryetari i Komunës së Pejës

Shkumbin Gashi nga sot nuk është më nënkryetar i Komunës së Pejës.