Postet nga: Shkumbin Ahmetxhekaj

Sindikata e akuzon drejtorin e RTK-së për kërcënim me masa ndëshkuese, Ahmetxhekaj e mohon

Sindikata e Pavarur e Radiotelevizionit të Kosovës ka thënë se kryetari i saj, Fadil Hoxha, është kërcënuar me masa ndëshkuese nga drejtori i përgjithshë...

Nuk pati mjaftueshëm kandidatë me kritere të plotësuara, Komisioni rekomandoi anulimin e konkursit për drejtor të Radio Kosovës

Komisioni vlerësues për përzgjedhjen e drejtorit të Radio Kosovës, ka vlerësuar se vetëm dy kandidatë kanë plotësuar kriteret në fazën e shqyrtimit ...

Deputetja e LVV-së-Ahmetxhekajt: Festim Kabashi është emëruar në një Departament brenda RTK-së që keni thënë se duhet të shuhet

Pozita aktuale e ish-drejtorit të televizionit të RTK-së, Festim Kabashi, ka qenë temë diskutimi në Komisionin parlamentar, ku po raportonte bordi i RTK-së për punën gjashtëmujore gjatë ...

Policia shkon në RTK, shkak degradimi në detyrë i Fisnik Dërgutit dhe ankesa e tij

Një ekip i Policisë së Kosovës ka shkuar në objektin e Radio Televizionit të Kosovës sot gjatë ditës, pasi ishin ftuar nga Menaxheri i Arkivit Filmik të ...

Drejtuesit e RTK-së humbin betejën me 12 mediume online 

Drejtori i RTK-së Shkumbin Ahmetxhekaj dhe ish ud/zëvendësi i tij Arsim Halili, e kanë humbur betejën në Këshillin e Mediave të Shkruara (KMShK), në ankesat ...

Arta Avdiu emërohet u.d. drejtoreshë e televizionit

Bordi i Radiotelevizionit të Kosovës ka miratuar propozimin e drejtorit të përgjithshëm, Shkumbin Ahmetxhekaj, për emërimin e Arta Avdiut në postin e ushtrueses së detyrë...

RTK nuk ofron qasje në CV-të e kandidatëve për pozitën e zv.drejtorit

Në procesin për përzgjedhjen e zv.drejtorit të përgjithshëm të RTK-së, KALLXO.com-it i është pamundësuar qasja në CV-të e kandidatëve.

Drejtori i Përgjithshëm i RTK-së konfirmon suspendimin e Mentor Shalës

Drejtori i Përgjithshëm Radio Televizionit të Kosovës (RTK), Shkumbin Ahmexhekaj ka konfirmuar suspendimin e Mentor Shalës nga Televizioni Publik për 6 muaj dhe me 50% të pagë...