Postet nga: Shkollat

Gjendja nga vërshimet, sot në Mitrovicë nuk u mbajt mësimi në shkolla

Pas reshjeve të dendura të shiut, rajoni i Mitrovicës ishte goditur me vërshime në disa zona.

Komuna e Prishtinës nënshkruan kontratë 50 mijë euro më shtrenjtë se vlera e parashikuar

Komuna e Prishtinës ka nënshkruar një kontratë në vlerë afër 350 mijë euro për furnizimin dhe montimin e gjeneratorëve për institucionet edukativo-arsimore dhe nevojat tjera ...

Udhëzimi Administrativ i Ministrisë së Arsimit për themelimin dhe shuarjen e institucioneve para universitare, cenon kompetencat e komunës

Gjykata Kushtetuese ka vendosur lidhur me kushtetutshmërinë e Udhëzimit Administrativ të MASHTI-t për kriteret dhe procedurat e themelimit dhe pushimin e veprimtarisë së institucioneve edukativo-arsimore ose paraleles ...

Këshilli i Prindërve: Kërkuam që pushimi të zhvendoset në fillim të janarit por Nagavci e refuzoi kërkesën

Këshilli i Prindërve të Kosovës ka thënë se kanë propozuar që nxënësit të kenë pushim më 4, 5 dhe 6 janar 2023, por sipas tyre ky propozim është ...

Nagavci: Është pezulluar vendimi që ndalonte përdorimin e thëngjillit nëpër shkolla

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka bërë të ditur se është pezulluar vendimi që ndalonte përdorimin e thëngjillit nëpër shkolla. Pra, tash shkollat e ...

Nga fillimi i nëntorit nisin vizitat mjekësore të nxënësve në shkollat e kryeqytetit

Vizitat shëndetësore tek nxënësit e shkollave fillore të Prishtinës pritet të nisin nga fillimi i muajit nëntor.

Hapet konkurs për 25 psikologë për shkollat e Prishtinës

Komuna e Prishtinës ka hapur konkurs për pranimin e psikologëve për shkollat e kryeqytetit.

Pasi përfundoi në Prokurori, anulohet konkursi për sekretarë të shkollave në Prizren

Komuna e Prizrenit ka anuluar konkursin e Drejtorisë së Arsimit për sekretarë të shkollave.